آخرین مطالب ارسال شده در گروه Csharp
-
سطوح دسترسی در #C
Access Modifiers سطح مشخصی از مجوز برای دسترسی به خصوصیات و متدها می باشد. با اعلام تغییر دسترسی یک متغیر تعریف می کنیم یا حتی می توانیم از assembly به داخل کلاس دسترسی داشت.
-
روش Model First در Entity Framework
در این مقاله قصد داریم در مورد یکی دیگر از روش های entity framework صحبت کنیم، در دو مقاله ی قبل در مورد code first و database first صحبت کردیم حال در این مقاله می خواهیم در مورد model firstصحبت کنیم.
-
روش DataBase First در Entity Framework
در این مقاله قصد داریم بدانیم Entity Framework چیست؟و چگونه برنامه ی خود را به روش EF پیاده سازی کنیم ،سه روش در EF وجود دارد به نام Database First، Model First، Code First که در این مقاله می خواهیم در مورد روش DataBase First صحبت کنیم.
-
الحاق رشته ها (String Interpolation) در 6.0#C
در این مقاله می خواهیم در مورد ویژگی جدید c# 6.0 در Visual صحبت کنیم، این که برای تعریف کردن رشته ها از چه فرمتی استفاده می کردیم و حالا با وجود این ویژگی جدید چگونه متغیر ها را تعریف می کنیم.
-
مشکلات برنامه نویسی و پیدا کردن راه حل
در بسیاری اوقات با مشکلات و سوالاتی در مورد برنامه نویسی برخورد می کنیم که خیلی واضح نیستند و یا بین کاربران زیادی رخ می دهد و حتی سوالاتی پیش می آید که بسیار کلی هستند. در اینجا برخی راهنمایی ها و موضوعات برای توسعه دهندگان وب ارائه شده که می تواند در برطرف کردن مشکلاتشان به آنها کمک کند.
-
تبدیل اطلاعات GridView به Excel در #C
در این مقاله قصد داریم بیاموزیم که چطورمیتوان اطلاعات مربوط به گرید ویو را به یک فایل با پسوند CVS تبدیل کرد در واقع فایل های با پسوند CVS همان اکسل میباشند که در این آموزش میخواهیم به تیدیل اطلاعات گرید به اکسل بپردازیم.
-
کار با Reactive Extensions
در این مقاله در مورد کتابخانه rx صحبت خواهیم کرد. در واقع rx یک کتابخانه برای ساخت برنامه های مبتنی بر asynchronous و event با استفاده از مجموعه قابل مشاهده است. این کتابخانه در مواردی مناسب است که داده های ناهمگام(asynchronous) را از منابع مختلف مورد استفاده قرار میدهید
-
ساخت Windows Service برای ارسال ایمیل روزانه در #C
در این مقاله قصد داریم در مورد Windows Service ها و نحوه ی نصب و اینکه چگونه می شود یک ایمیل را به یک شخص به صورت روزانه ارسال کرد صحبت کنیم.
-
تفاوت کپسوله سازی و انتزاع (Encapsulation VS Abstraction)
در این مقاله قصد داریم توضیحاتی درباره تفاوت Encapsulation (کپسوله سازی) و Abstraction (انتزاع) ارائه دهیم. Enacapsulation یک مکانیزم است که دسترسی شما را به تعدادی از اجزاء اشیا محدود میکند،از جمله ارتباط داده ها و عملکرد متدها روی داده ها. Abstraction توانایی تعریف یک شی است که می تواند نشان دهنده موجودیت های انتزاعی که کار میکنند، تغییر موقعیت می دهند و می توانند با دیگر موجودیتها در ارتباط باشند .
-
نحوه استفاده از AutoComplete Textbox در Windows Form
در این مقاله قصد داریم نحوه AutoComplete کردن یک Textbox در Windows Form را بررسی کنیم. AutoComplete برای کامل کردن یک کلمه در یک Textbox به صورت خودکار زمانی که یک حرف را وارد کردید به کار می رود . یک راه سریع برای فیلتر کردن و جستجو کردن است.
-
آشنایی با Decorator Design Pattern
در این پست می خواهیم الگوی طراحی را بررسی کنیم. قطعه کد ها با #C ایجاد شده اند. Decorator pattern به کاربر اجازه می دهد به یک شی موجود قابلیت های جدیدی اضافه کند بدون اینکه ساختار آن را تغییر دهد.
-
شروع کار با روش Code First در Entity Framework
روش code first با Entity Framework در نسخه v4.1 معرفی شد. Entity Framework اجازه می دهد تا entity های سفارشی ( کلاس های POCO) ایجاد شوند و بر اساس آن به راحتی می توان پایگاه داده را ایجاد کرد و یا تغییر داد.
-
ComboBox آبشاری در #C
در این مقاله قصد داریم علاوه بر پر کردن ComboBox در سی شارپ به نحوه ارتباط دو ComboBox یا همان Cascading بپردازیم و همچنین میخواهیم یک برنامه ایجاد کنیم که باانتخاب ComboBox اول ، اطلاعات مربوط به ComboBox دوم نیز درج شود.
-
12 کلید میانبر کارآمد Visual Studio
ویژوال استادیو یک IDE قدرتمند می باشد و ویژگی های زیادی را برای راحت تر کردن برنامه نویسان فراهم نموده است. در این مقاله با 12 کلید میانبر کارآمد ویژوال استادیو آشنا خواهیم شد.
-
IoC Container چیست؟
IoC Container، فریم ورکی است برای انجام تزریق وابستگیها. در این فریم ورک امکان تنظیم اولیه وابستگیهای سیستم وجود دارد. برای مثال زمانیکه برنامه از یک IoC Container، نوع اینترفیس خاصی را درخواست میکند، این فریم ورک با توجه به تنظیمات اولیهاش، کلاسی مشخص را بازگشت خواهد داد.
-
نحوه استفاده از متد ()String.Format
فرمت بندی رشته خروجی با استفاده از متد string.Format بسیار مفید و کاربردی است. این متد اکثرا در برنامه نویسی با زبان های سی شارپ و VB.NET استفاده می شود. string.Format اولین بار در NET Framework 1.1. منتشر شد. این متد برای جایگزین کردن فرمت هر آیتمی در یک رشته مشخص با رشته مساوی از مقدار یک آبجکت مترادف، استفاده میشود.
-
دستور if و انواع آن در سی شارپ
در این آموزش قصد داریم روش استفاده از دستور شرطی if بپردازیم .
-
آموزش مرحله به مرحله MongoDB
در این مقاله MongoDB را به صورت مرحله به مرحله آموزش خواهیم داد.شما با نحوه نصب و کارکردن با چهار عمل اصلی در این نوع دیتابیس آشنا خواهید شد
-
ارسال ایمیل به Gmail با استفاده از GmailSend.dll
در این مقاله قصد داریم با استفاده از GmailSend.dll در ویندوز فرم بدون استفاده از پورت SMTP یا host ، با استفاده از زبان #C یک ایمیل به Gmail ارسال کنیم.
-
آموزش گرفتن ScreenShot از صفحه توسط Windows Application
ممکن است در برنامه ویندوزی خود گاهی نیاز به گرفتن عکس از صفحه دسکتاپ خود داشته باشید. در این مقاله با نحوه گرفتن ScreenShot از صفحه Desktop توسط برنامه ویندوز آشنا خواهید شد.