مرجع تخصصی برنامه نویسان

انجمن تخصصی برنامه نویسان فارسی زبان

کاربر سایت

aliali3000

عضویت از 1393/04/02

نصب xamarin form

  • چهارشنبه 20 مرداد 1395
  • 22:09
تشکر میکنم

سلام چه طوری زامارین فرم رو روی ویندوز باید نصب کنم؟

پاسخ های این پرسش

تعداد پاسخ ها : 2 پاسخ
کاربر سایت

ایمان مدائنی

عضویت از 1392/01/20

  • پنجشنبه 21 مرداد 1395
  • 09:42

روش نصب زامارین در مراحل زیر خلاصه میشه:

۱- نصب کیت توسعه ی جاوا jdk

۲- نصب کیت توسعه اندروید Android SDK

۳- نصب Gtk#

۴- نصب زامارین استودیو (اختیاری)

۵- نصب زامارین برای ویژوال استودیو

۶- پیکربندی محیط

 

توجه داشته باشید که حداقل نسخه ویندوز مورد نیاز، ویندوز ۷ می باشد و ویژوال استودیو نیز نسخه ۲۰۱۳ باشد. بعضی ویژگی های زامارین در نسخه ۲۰۱۰ ویژوال استودیو کار نمی کند.

خب، حالا مراحل گفته شده  در بالا را با شرح جزییات با هم پیش میریم.

 

۱- نصب کیت توسعه ی جاوا jdk

فایل jdk رو می توانید از سایت اوراکل  دانلود کنید. سپس به قسمت Java SE Development Kit 7u79 بروید و بعد از قبول توافق نامه فایل jdk-7u79-windows-i586.exe رو برای دانلود انتخاب کنید. و سپس دانلود شروع می شود.

توجه کنید که حتما فایل x86 را دانلود کنید. هر چند کامپیوتر و ویندوز شما x64 باشد.

توصیه می شود که مسیر پیش فرض نصب jdk را عوض نکنید.مسیر پیش فرض C:\Program Files (x86)\Java  می باشد.

 

۲- نصب Android SDK

android sdk شامل ابزارها و کتابخانه های مورد نیاز برای ساخت برنامه های اندروید می باشد. نصب android sdk شامل چند گام هست که در زیر توضیح میدیم:

۱- دانلود android sdk : این بسته شامل همه ابزارهای مورد نیاز برای تست و توسعه و خطایابی و توزیع نرم افزارهای اندروید می باشد. شما می توانید این بسته را از آدرس http://developer.android.com/sdk/index.html دانلود کنید. در این صفحه فایلی با نام installer_r[xx].[x].[x]-windows.exe مورد نیاز شما می باشد.  از آنجایی که ما از sdk در زامارین استودیو و ویژوال استودیو استفاده خواهیم کرد، نیازی به دانلود بسته adt bunble نداریم.

۲- نصب android sdk : بعد از دانلود بسته، اکنون زمان نصب آن شده است. فایل دانلود شده را اجرا کنید و پنجره های ویزارد را پیش بروید. مطمئن شوید که گزینه Install for anyone using this computer حتما تیک خورده باشد.

ث

این کار باعث می شود که sdk در مسیر پیش فرض یعنی C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk  نصب شود.

۳- دانلود اندروید ndk : کار ndk در اینجا تزریق اسمبلی های دات نت داخل کتابخانه های بومی هست. ما با این ابزار به طور مستقیم کاری نداریم و زامارین در پشت صحنه برای تولید برنامه از آن استفاده میکند. دانلود ndk از طریق لینک https://developer.android.com/tools/sdk/ndk/index.html امکان پذیر هست. در صفحه دانلود، فایل مورد نیاز برای سیستم ۳۲ بیت را دانلود کنید. قالب نام فایل شبیه android-ndk-r[X]-windows-x86.zip خواهد بود.

install-ndk

فایل دانلود شده را در پوشه C:\Program Files (x86)\Android از حالت فشرده خارج کنید. یک پوشه با نام android-ndk تشکیل می شود. احیانا یک شماره هم داشته باشد.

۴- اجرای SDK Manager  : در منوی start ویندوز sdk manager را پیدا کنید و بصورت run as admin اجرا کنید.

install-locateSdkManager

۵- نصب ابزارهای sdk مورد نیاز : بعد از اجرای sdk manager ابزارهای و کامپوننت های مورد نظر را نصب کنید. در نظر داشته باشید که همیشه آخرین نگارش ابزارهای زیر باید نصب باشد:

Android SDK Tools

Android SDK Platform-tools

Android SDK Build-tools

این ابزارها در شکل زیر نشان داده شده اند:

install-sdkMnager

بعد از انتخاب ابزارهای مورد نیاز دکمه Install [x] packages را بزنید. سپس باید توافقنامه را accept کنید و بعد دکمه install را بزنید. بسته به ابزارهای انتخابی و سرعت پهنای باند شما، بعد از مدت زمانی کار دانلود و نصب تمام خواهد شد.

۶- نصب ابزارها و پلتفرم های بیشتر: توصیه می شود که پلتفرمهای نگارش های معروف و محبوب اندروید را حتما نصب داشته باشید.می توانید با جستجو در اینترنت یا از طریق Android Dashboard نگارش های محبوب را ببینید. البته sdk manager هر زمان که مایل باشید از طریق زامارین استودیو یا ویژوال استودیو یا مستقیم در دسترس است و میتوانید ابزارها و فریم ورک های جدید را نصب یا بروزرسانی کنید.

توجه داشته باشید که حجم ابزارهای این قسمت بالاست و معمولا حداقل ابزارهای مورد نیاز هم از ۵ گیگابایت فراتر می رود. روش هایی برای دانلود مجزا و نصب به صورت دستی وجود دارد که بهتر است از آن روش ها استفاده نمایید. با جستجو مطالب زیادی در این مورد پیدا خواهید کرد. انشالله در آینده مقاله ای در این مورد خواهم نوشت.

۳- نصب Gtk#

اگر از زامارین استودیو استفاده میکنید احتیاج به نصب این پیش نیاز دارید. ولی اگر منحصرا از ویژوال استودیو برای توسعه استفاده میکنید، نیاز به نصب این پیش نیاز نیست. برای دانلود از این لینک استفاده کنید.

install-gtk

۴- نصب زامارین استودیو 

اکنون بعد از نصب پیش نیازها نوبت به نصب محیط توسعه می رسد. شما می توانید از قسمت store در سایت زامارین، آخرین نگارش آن را دریافت کنید.

install-xs

۵- نصب افزونه زامارین برای ویژوال استودیو

افزونه زامارین برای ویژوال استودیو روی ویژوال استودیو با حداقل نگارش ۲۰۱۳ نصب می شود. بنابراین شما باید قبل از نصب افزونه، visual studio 2013 ultimate  روی سیستم نصب داشته باشید. سپس افزونه را نصب کنید.

۶- پیکربندی محیط

بعد از این مرحله کافیست چند تا تنظیم ساده در مورد آدرس فایل های sdk و ndk و jdk رو تنظیم کنید که آدرس نمونه تقریبا همیشه همینطور هست و فقط بسته به نگارشی از jdk که نصب میکنید فرق میکند.

تنظیمات زامارین استودیوتنظیمات زامارین استودیو

تنظیمات زامارین در ویژوال استودیو

 

منبع : xamarin-persian.ir

کاربر سایت

aliali3000

عضویت از 1393/04/02

  • پنجشنبه 21 مرداد 1395
  • 12:33

خیلی ممنون فقط فک کنم این مال زامارین اندرویده

من زامارین فرم رو می خواستم

کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند

هیچ کاربری تا کنون از این پست تشکر نکرده است

اگر نیاز به یک مشاور در زمینه طراحی سایت ، برنامه نویسی و بازاریابی الکترونیکی دارید

با ما تماس بگیرید تا در این مسیر همراهتان باشیم :)