مرجع تخصصی برنامه نویسان

انجمن تخصصی برنامه نویسان فارسی زبان

کاربر سایت

apa corporation

عضویت از 1396/03/20

استاندارد TIA 942 چیست

  • دوشنبه 22 خرداد 1396
  • 14:53
تشکر میکنم

دیر و زود دارد ولی سوخت و سوز ندارد! تا چندی دیگر بسیاری از شرکت ها و کمپانی های تجاری به این نتیجه خواهند رسید که سرویس های مهم و ضروری خود را بر روی بستر فناوری اطلاعات خود به دست مشتریان خود برسانند. بنابراین وجود یک مرکز داده که به خوبی طراحی شده باشد که از کارایی و قابلیت اطمینان بالایی بر خوردار باشد بسیار مهم است. هنگامی که قرار باشد یک مرکز داده استاندارد طراحی گردد. حدود 78 درصد از ان مراکز داده بر پایه استاندارد TIA-942راه اندازی می شوند. در طراحی مرکز داده استاندارد ، مفهوم استاندارد به عنوان یک خط مشی برای سازمان هایی که نیاز به راه اندازی یک دیتاسنتر کارا و قابل اطمینان دارند مورد استفاده قرار می گیرد.

راه اندازی مرکز داده با استاندارد TIA-942

استاندارد سازی مرکز داده با TIA-942 یکی از بهترین استانداردهای کیفیت برای طراحی مراکز‌ داده و اجرای مرکز داده به شمار می آید. این استاندارد نیازهای راه اندازی مرکز داده برای میزبانی سرویس های شبکه را بیان کرده است. توپولوژی مورد استفاده در این استاندارد به گونه ای تدوین شده است که بر روی هر سایز از مرکز داده قابل اجرا و پیاده سازی می باشد و همچنین کلیه احتیاجات فیزیکی مربوط به راه اندازی یک مرکز داده استاندارد را پوشش داده است. مواردی از قبیل تعیین محل جانمایی مرکز داده از لحاظ تجهیزات الکتریکی، مکانیکی، اعلام و اطفائ حریق، ارتباطی و امنیتی را نیز تحت پوشش قرار می دهد.

سطوح مختلف استاندارد سازی مرکز داده

در استاندارد سازی مرکز داده ANSI/TIA-942 چهار درجه یا سطح که یک مرکز داده می تواند در آن قرار گیرد ، دسته بندی شده است.  این چهار سطح که در راه اندازی مرکز داده نیز استفاده میشود عبارت اند از:
سطح اول(Tier-1) آن دسته از مراکز داده در این سطح قرار می گیرد که از مولفه های مرکز داده در آن یک نمونه بیشتر وجود ندارد و مرکز داده بدون افزونگی در تجهیزات و منابع طراحی می گردد. این سطح از مرکز داده در مقابل اتفاقات فیزیکی مانند خرابی تجهیزات مقاومت محدودی دارد.
 سطح دوم(Tier-2) آن دسته از مراکز داده در این سطح قرار می گیرند که مولفه های افزونه در ان وجود دارد ولی مسیر های توزیع مولفه ها غیر افزونه است. این سطح از مرکز داده در مقابل اتفاقات فیزیکی نسبت به سطح اول مقاوم تر است.
سطح سوم(Tier-3) آن دسته از مراکز داده که مولفه های افزونه دارند و همچنین مسیر های توزیع چندگانه و مستقل نیز موجود است. این نمونه از مراکز داده به صورت همروند قادر به انجام فازهای تعمیرات و پشتیبانی می باشند بدون آنکه سرویس های در حال اجرا در مرکز داده دچار خلل گردد.
سطح چهار(Tier-4) سطح ایده آل مراکز داده این سطح می باشد. آن دسته از مراکز داده ای که قابلیت کنترل و تحمل خرابی دارند در این دسته قرار می گیرند. این سطح از مرکز داده در مقابل تمام اتفاقات فیزیکی مقاوم است و هر گونه تغییر، تعمیر و یا خرابی هرگز باعث از دست رفتن سرویس نخواهد شد.

پاسخ های این پرسش

تعداد پاسخ ها : 0 پاسخ
در حال حاضر هیچ پاسخی ارسال نشده است
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند

هیچ کاربری تا کنون از این پست تشکر نکرده است

اگر نیاز به یک مشاور در زمینه طراحی سایت ، برنامه نویسی و بازاریابی الکترونیکی دارید

با ما تماس بگیرید تا در این مسیر همراهتان باشیم :)