آشنایی با model ها در MVC
چهارشنبه 20 مرداد 1395در این مقاله ، مفهوم Model ها را به شما آموزش خواهیم داد . با ارائه یک مثال درباره مشخصات کارمندان ، چگونگی و روش کارکرد Model ها را شرح خواهیم داد . انتقال این مشخصات به Controller و انتقال مقادیر این مشخصات به View را خواهیم آموخت .
معرفی
قبل از شروع اجازه دهید ، نظری در مورد چگونگی کارکرد Modelها در MVC را ارائه دهیم .
Controllerها به درخواست URL پاسخ میدهند ، گرفتن اطلاعات از Model و انتقال آن اطلاعات به Viewها و Viewها ،داده ها را ارائه می دهند .
ما اینجا داده های با نام های EmpId, EmpName, EmpAddress و EmpSalary داریم .
یک کلاس با نام Employee.cs را در فولدر Model اضافه میکنیم .
وقتی فایل cs. باز کردید ، کدهای زیر را درون آن بنوسید . با این کار ما قصد نمایش دادن اطلاعات Employee ها را داریم ، ما برای انجام این کار از get set Method استفاده خواهیم کرد .
بعد از این ، یک Controller با نام EmployeeeController را به پروژه اضافه کنید .
به کدهای بالا نگاه کنید . یک کلاس با نام EmployeeeController در پوشه Controller ساخته شده است که یک Action Methode با نام پیش فرض Index در آن وجود دارد .
نام Action Methode را به Details تغییر دهید .
حالا ، ما باید از کلاس employee استفاده کنیم . برای این کار یک namesapce باید به فایلController اضافه کنیم . به این دلیل که کلاس employee در model قرار دارد و ما قصد استفاده از آن در Controller را داریم ، برای همین باید namespace را اضافه کنیم .
با اضافه کردن namespace ما توانایی استفاده از کلاس employee را خواهیم داشت .
حالا ، باید اطلاعات را به view ارسال کنیم تا view آنها را به نمایش بگذارد . برای این کار یک view به پروژه اضافه کنید . برای این کار روی Action Methode کلیک راست کرده و view را Add کنید .
پروژه را دوباره build کنید .
حالا دوباره View را اضافه کنید .
فولدر را Views مشاهده کنید . یک فولدر با نام Employee nv,k فولدر Views ساخته شده است ، Employee نام Controller ما خواهد بود .
صفحه Details را مشاهده کنید ، این صفحه مشخصاتی را از Model به ارث برده است .
ما قصد نمایش اطلاعات درون یک جدول را داریم :
حالا ، Details را اضافه میکنیم .
حالا برنامه را اجرا میکنیم ، تا خروجی کار را ببینیم . زمانی که برنامه را اجرا میکنید ، URL مقدار Controller و Action Methode را ندارد ، و این امر لازم است که ما آنها را بصورت دستی اضافه کنیم .
الان ، فقط کافی است که نام Controller و Action Methode را اضافه کنید .
زمانی که شما به آدرس Controller Name و Action Method Name را اضافه می کنید یک خطا خواهد داد با عنوان null pointer exception .
- چرا ؟؟ -
به این دلیل که یک اشکال روی EmpId در Model میگیرد که این بدان معناست که ما داده ها را از Controller نمیگیریم به همین دلیل است که ما مقدار NULL را دریافت میکنیم ، اجازه دهید دوباره نگاهی به Controller بیندازیم .
همانطور که در کد Controller مشاهده می کنید ، ما مقدار Employee را به view انتقال نداده ایم ، به همین دلیل است که ما مقدار NULL دریافت میکردیم.
خب ، این انتقال را انجام می دهیم و در کد نهایی خواهیم داشت .
برنامه را اجرا میکنیم و Controller name و Action Methode Name را در آدرس اضافه میکنیم .
خروجی معادل همان چیزی شد که توقع آن را داشتیم .
آموزش asp.net mvc
- ASP.net MVC
- 2k بازدید
- 1 تشکر