چگونه تیترهای گوگل بر روی طراحی سایت اثر می گذارد

پنجشنبه 21 مرداد 1395

تیتر در انتقال محتوای یک مطلب نقش بسیار زیادی دارد. تیتری که با توجه به استانداردهای لازم و با توجه به متن نوشته شده زده شود می توانند خوانده شدن محتوای موردنظر را بیشتر کند

 

 

چگونه تیترهای گوگل بر روی طراحی سایت اثر می گذارد- چگونه تیترهای گوگل بر روی طراحی سایت اثر می گذارد

تیتر در انتقال محتوای یک مطلب نقش بسیار زیادی دارد. تیتری که با توجه به استانداردهای لازم و با توجه به متن نوشته شده زده شود می توانند خوانده شدن محتوای موردنظر را بیشتر کند و خوانندگان زیادی را به سمت مطلب جذب کند. تیتر در موتورهای جیتجو و به خصوص در موتور جستجوگر گوگل نیز بحثی مناقشه آمیز است همین مناقشه باعث شده کسانی که به طراحی سایت مشغول هستند در انتخاب تیترهای خود برای مطلب هایشان دقت زیادی بکنند و تیترهایی را انتخاب کنند که نزد گوگل و همچنین برای کاربران حالتی بهینه شده داشته باشد. 

اثر تیترهای گوگل در طراحی سایت

سر تیتر مفهومی است که از طراحی چاپ به ویژه از طراحی صفحه های روزنامه وارد سایر حوزه ها شده است. ژورنال های محتلف که شامل مجلات و روزنامه ها و غیره می شوند سعی می کنند برای جلب نظر خوانندگان خود ار تیترهایی ادبی در صفحه های خود بهره بگیرند تا گیرایی مطالب خود را بالا ببرند. در قسمت بالایی هر تیتری، مشخصات روزنامه نوشته می شود تا بتوانند با تیتر گیرا خود روزنامه را نیز معرفی کنند و ذهن مخاطب را در به خاطر سپاری منبع مطلب آماده کنند این مشخصات در دو سر خط در بالای تیترها قرار می گیرد. اما در بخش پایینی هر تیتری سعی می شود مطلب هایی کوتاه شده، انفوگرافیک ها قرار بگیرد.

در بخش فوقانی طراحی سایت، هیچ سرتیتر ادبی نوشته نمی شود. احتمال دارد شما هنوز به صورت دقیق از بحث تیترگذاری درک مناسبی نداشته باشید. در طراحی سایت ، اگر محتوا در قسمت بالای تیتر گذاشته شود حتما بازدیدکنندگان از فروشگاه ساز و طراحی سایت بیشتر جذب همان محتوا خواهند شد. به این دلیل که قرار دادن محتوا در این بخش می تواند توجه بازدیدکنندگان و مخاطبان سایت را به سوی خود جذب نماید. اگر بنا براین باشد که شما برای مشاهده محتوای دلخواهستان، دست به اسکرول بزنید پس خیلی مناسب تر خواهد بود که محتوا در پایین تیترها گذاشته شود. 

اما مسئله ای که این روزها همه گیر شده است آن است که بیشتر طراحان سایت و فروشگاه ساز تمایلی به طراحی سایت های ساده ندارند و با توجه به متداول شدن استفاده از موبایل ها و سایر دستگاه ها، اسکرول کردن نیز تبدیل به پدید رایجی شده است و صفحه های طراحی سایت نیز به حالت دارازتری درآمده اند و در معرض چشم مخاطبان قرار گرفته اند و آنها با این مسئله کنار آمده اند. ولی اصلی ترین مسئله زمانی رخ می دهد که بازدیدکنندگان و خوانندگان مطالب شما سعی می کنند از صفحه های طراحی شده شما پرینت بگیرند، اینجاست که مسئله چگونگی آمیزش آپشن های فروشگاه ساز و طراحی سایت شما و نحوه نمایش مطالب در صفحه های طراحی سایت مطرح می شود. اینجاست که کسانی که می خواهند پرینتی از صفحه فروشگاه ساز شما داشته باشند به صورت صحیحی نمی دانند که انتهای صفحه شما کجاست و محتوای شما در کجا به پایان می رسد. 

ما بایست متوجه این قضیه باشیم که بحث سرتیتر ، یک بحث تئوری می باشد. پس مناسب تر است که این بحث و واژه را به صورت دقیق تری بررسی کنیم.

چرا گوگل از تیتر در رتبه بندی طراحی سایت استفاده می کند؟

سوال مهمی که در طراحی سایت و اهمیت تیترها در آن مطرح می شود را می توان اینگونه خلاصه کرد که: 

 به چه دلیلی گوگل، مفهوم سرتیتر را در دنیای خود مورد استفاده قرار داده است.

گوگل  از سال 2011، با بازدیدکنندگانش درباره محتواهایی حرف می زند که در قسمت فوقانی سرتیتر قرار داده می شوند. گوگل بیشتر می پسندد که محتواها در بالای آن گذاشته شوند، در سال 2012 ،  بحث سرتیترها را به الگوریتم رتبه صفحه هایش می افزاید.

 به تازگی مت کاتس مدیر وبزپم گوگل ، در صفحه کاربری توئیتر خود گفته است  که طراح های وب سایت باید محتواهای بالای سرتیتر را آپدیت نمایند. به این دلیل که  اثر این محتواها ، بر روی در خواست بازدیدکنندگان و مشتری ها به زبان انگلیسی، هفت دهم درصد می باشد.

این اثر بسیار زیادتر از اثر الگوریتم پنگوئن است.

 طراح های سایت معتقدند که قرار دادن محتواها در بالای سر تیتر بسیار آسانتر از کار با الگوریتم پنگوئن است.

گوگل در ژانویه نیز گفت که: این الگوریتم قادر نیست به سایت هایی تاثیر بگذارد که تبلیغات شان را در بالای سرتیتر با سایز مناسب می گذارند، به جای آنها در سایت هایی اثر می کذارد که تبلیغات خیلی زیادی را در بالای صفحه شان بارگذاری نموده اند. به همین دلیل آن ها به دشواری قادرند به اصل محتوا در بالای صفحه دسترسی داشته باشند.

دقت کنید که استفاده از کلمه "بیش از اندازه" ، به منطق فازی مربوط می شود. در واقع تا چه اندازه فرمول های ریاضی ای نظیر الگوریتم رتبه صفحه های گوگل ، قادرند محتواهایی را مشخص کنند که دفعتا و در مرتبه های زیادتری در طراحی سایت قرار می گیرند؟

خوب مناسب تر است به مثال خود گوگل دقت کنیم: درباره "تبلیغات PPC" سرچ کنید. این کلمه کلیدی که در بالای سرتیتر قرار گرفته است در جستجوهای گوگل 18 نتیجه را در نمایشگر و مرورگر ما نمایش خواهد داد از این بین 11 نتیجه آن ، مرتبط با کلمه کلیدی " تبلیغات pay-per" است.

البته گوگل، بر روی این قضیه بحث می کند که تبلیغاتی که در قسمیت بالای سرتیترها قرار می گیرد، در اصل،  هدف تبلیغاتی داشته و کاملا با بازدیدکنندگان ارتباط برقرار نموده و آن ها را به سوی خود جذب کرده است.

ما بر پایه سئوی طراحی سایت، طراحی های خود را در سایت اجرا می کنیم. به جز در مواردی که گوگل ، بخواهد شرایط سر تیتر گوگل بوت را بهینه سازی نماید. اینکه اسلایدر عکس های  jQuery، طراحی سایت مناسبی دارد یا نه، برای ما جذاب تر می باشد.

faryalsarkhani

نویسنده 3 مقاله در برنامه نویسان
  • Seo
  • 1k بازدید
  • 0 تشکر

کاربرانی که از نویسنده این مقاله تشکر کرده اند

تاکنون هیچ کاربری از این پست تشکر نکرده است

در صورتی که در رابطه با این مقاله سوالی دارید، در تاپیک های انجمن مطرح کنید