dns دامنه چیست و چگونه آن را تغییر دهیم ؟

سه شنبه 3 اسفند 1395

حتما شما هم برای وبلاگ یا سایت خود دامنه خریداری کرده اید و سرویس دهنده شما از شما درخواست کرده است تا dns دامنه خود را تغییر دهید ، در این مقاله قصد داریم تا در مورد dns توضیح دهیم ، اینکه dns چیست و چه کاربردی دارد ؟ و چگونه می توانیم دی ان اس دامنه تغییر دهیم ؟ شما به راحتی در کمتر از چند دقیقه می توانید این کار را انجام دهید و منتظر بمانید تا دامنه شما فعال شود. ما سعی می کنم خیلی ساده این مورد را توضیح دهیم.

 dns دامنه چیست و چگونه آن را تغییر دهیم ؟

منظور از dns دامنه چیست ؟

dns در واقع رابط بین هاست و دامین شما می باشد ، اگر شما دامنه ای خریداری کرده اید و قصد دارید آن را به هاست خود یا سرویس وبلاگ خود متصل کنید توسط دی ان اس می توانید تعریف کنید که دامنه شما باید به کدام سرور یا هاست متصل شود. کاربرد کلی دی ان اس تبدیل آدرس به آی پی است مثلا زمانی که تایپ می کنید ns1.yourdomain.com ، این دی ان اس یک آی پی دارد. در واقع با بازشدن سایت ابتدا دی ان اس ها بررسی می شود ، سپس به آی پی دی ان اس ها متصل می شود ، آی پی دی ان اس سرور معمولا با خود سرور سایت یکی است اما در بعضی شرایط ممکن است دی ان اس سرور جدا از سرور سایت باشد.


به طور کلی به وسیله دی ان اس می توانید دامنه خود را به هاست یا وبلاگ خود متصل نمایید ، توسط دی ان اس می توانید مشخص کنید که این دامنه باید به کدام سرور متصل شود.

چگونگی تغییر دی ان اس دامنه :

اگر شما به تازگی برای خود دامنه خریداری کرده اید و قصد اتصال آن به وبلاگ یا هاست خریداری شده خود دارید ، به راحتی می توانید در چند دقیقه این کار را انجام دهید ، کافیست ابتدا دی ان اس های سرویس مورد نظر را از ارائه دهنده خدمات هاست خود دریافت کنید و سپس در پنل مدیریت دامنه آن را ویرایش کنید ، توجه کنید که دی ان اس های وبلاگ ها معمولا در قسمت اتصال دامنه در مدیریت وبلاگ نوشته شده است. برای تغییر دی ان اس دامنه های IR شما باید از سایت ایرنیک در قسمت دامنه –> دامنه مورد نظر را انتخاب کنید –> و سپس روی ویرایش کارگزار ها کلیک کنید و دی ان اس ها را وارد کنید ، کادر های ip را نیز خالی وارد کنید.

اگر شما از یک دامنهبین المللی استفاده می کنید کافیست از شخص یا شرکتی که دامنه را آنها تهیه نموده اید درخواست کنید تا پنل اصلی مدیریت دامنه را در اختیار شما قرار دهند ، به این ترتیب با مراجعه به این پنل به قسمت Dns management یا name server می توانید dns دامنه را تغییر دهید.

توجه کنید که پس از تغییر دی ان اس شما باید حتما دامنه خود را به وبلاگ خود اضافه کنید و سپس 24 ساعت صبر کنید تا تغییرات اعمال شود.

لینکهاست کد

sitecup

نویسنده 1 مقاله در برنامه نویسان

کاربرانی که از نویسنده این مقاله تشکر کرده اند

در صورتی که در رابطه با این مقاله سوالی دارید، در تاپیک های انجمن مطرح کنید