مراحل طراحی وبسایت
پنجشنبه 12 اسفند 1395در عصر کنونی،موضوع ارتباطات و تکنولوژی های مربوط به آن به سرعت در حال پیشرفت است . به جرات می توان گفت یکی از موثرترین روشهای برقراری ارتباط با دیگران از طریق داشتن یک وبسایت است .مراحل متعددی برای یک طراحی وب سایت کامل و حرفه ای توسط متخصصین این امر طی میگردد . در این مقاله سعی می شود 6 مرحله مهم ازمراحل طراحی وبسایت را برای شما عزیزان عنوان کنیم.
مراحل طراحی وبسایت و اهمیت داشتن یک وب سایت چیست؟
.1جمع آوری اطلاعات:
این مرحله درمراحل طراحی وبسایت از اهمیت بسیاری برخوردار است .قبل از شروع مرحله طراحی ، مرحله جمع آوری اطلاعات به طراح وبسایت کمک میکند تا از نیازها و اهداف مشتری وشناسایی مخاطبان موردنظر او مطلع گردد.
هرچه میزان اطلاعات جمع آوری شده در این مرحله بیشتر باشد ، هم وبسایتی که قرار است طراحی شود پاسخگوی نیازهای بیشتری از مشتری است و هم باعث صرفه جویی در مصرف زمان و منابع می گردد .
بعد از جمع آوری اطلاعات مورد نیاز ، وقت آن است که طراح وبسایت چندین ایده جدید و جذاب برای این پروژه ارائه دهد .
.2ایده ی خلاقانه :
این ایده ها برای گرفتن بازخورد از مشتری برای وی ارسال می شود .بلاخره بعد از چندین بار بازنگری ، تغییر دادن و کلنجار رفتن طراح با مشتری ، یکی از این ایده ها به تصویب هردوی آنها می رسد .
یک نکته مهم در این مرحله از مراحل طراحی وبسایت این است که طراح علاوه بر تلاش برای کسب رضایت مشتری باید مخاطبین نهایی وبسایت را هم مد نظر قرار دهد و ایده ای جذاب و نویی ارائه کند که آنها را برای بازدید از وبسایت مشتاق نماید .
پس از ایده پردازی وقت مشخص شدن یک پلان کاری است
.3تهیه ی یک plan کاری :
در واقع پلان کاری همان پروسه فکری طراح برای پروژه است . طراح باید مشخص نماید که وبسایت شامل چه بخش هایی است و حتی اطلاعات خلاصه ای از محتوایی که قرار است در هر صفحه از وبسایت قرار بگیرد را نیز تهیه نماید .
حال نوبت ایجاد وایرفریم است! وایر فریم چیست؟
.4ایجاد یک Wire Frame سطح 1 (Low Fidelity Wire Frames) :
وایرفریم یک راهنمای تصویری کامل از رابط کاربری وب سایت قبل از شروع طراحی است که چهارچوب بندی کلی سایت را مشخص می کند و معمولا طراحان حرفه ای این مورد را در کار خود لحاظ می کنندو در واقع بر روی جایگذاری عناصر طراحی وبسایت تمرکز دارد . وایرفریم نوع محتوایی را که باید در هر صفحه از وبسایت قرار بگیرد را توضیح می دهد و اطلاعاتی را درباره خصوصیات مختلف فراهم می نمایدتا مشخص شود که صفحه ها و عناصر باید چگونه و با چه هدفی در طراحی بکار رود.
توجه: در این مرحله تمرکز بر روی چهارچوب کلی وبسایت ، لایه بندی و ساختار اطلاعاتی آن می باشد و به جزییات گرافیکی در این مرحله پرداحته نمی شود .
5. ایجاد یک Wire Frame سطح 2 (Low Fidelity Wire Frames) :
این مرحله جزییاتی را که در مرحله قبل به آنها پرداخته نشده است را توضیح می دهد و بسیار به طرح نهایی نزدیک است . اضافه کردن مواردی مانند لوگو ، محتوای اصلی و حتی رنگبندی در این مرحله انجام میشود . در این مرحله قدم به قدم از مشتری نظرخواهی می گردد تا در انتها رضایت کامل مشتری از ظاهر سایت حاصل گردد .
6. ایجاد نهایی وب سایت:
ایجاد یک وبسایت در این مرحله کامل می شود .با توجه به نوع پروژه ، کدنویسی سمت مشتری و کدنویسی سمت سرور و پیاده سازی پایگاه داده وبسایت و انجام تنظیمات گرافیکی صفحات با استفاده از کدهای HTML و CSS همچنین نوشتن محتوای هر بخش از صفحات وبسایت ، قرار دادن تصاویر و ویدیوهای مد نظر مشتری و …… از جمله آیتم هایی است که در این بخش انجام می شود . مسلما اگر در این مرحله کلیه محتوای وبسایت توسط کارشناسان سئوکار شرکت بهینه (SEO) شده باشد تاثیر شگرفی بر میزان بازدید از وبسایت می گذارد .
7 . مرحله تست وب سایت :
قبل از بارگذاری وبسایت مرحله تست انجام می شود که در صورت وجود اشکال در بارگذاری صفحات ، وجود لینکهای شکسته و احساس نیاز به انجام ویرایش در متون و تنظیمات صفحات سریعا اصلاحات انجام گیرد .
8. بارگذاری نهایی وب سایت:
بلاخره ! در این مرحله وبسایت آماده بارگذاری است .
9. آموزش های مورد نیاز برای مشتری در جهت استفاده مطلوب از وب سایت
پشتیبانی چیست و چه اهمیتی در مراحل طراحی وبسایت دارد؟
10. پشتیبانی وب سایت:
پشتیبانی از محتوای سایت و اهمیت پشتیبانی و نگهداری سایت به اندازهی اهمیت طراحی سایت است. خدمات پشتیبانی از اخبار و محتوای سایت توسط تیم وب یارمنجر می گردد سایت شما همواره به روز بوده وهرگز از حالت استاندارد خود خارج نشده و روند عملکرد مطلوب خود را حفظ کند.
ارائه ی "خدمات پشتیبانی از اخبار و محتوای سایت" منجر به افزایش سئوی سایت و افزایش رتبه سایت در موتورهای جستجو نیز خواهد شد.
منبع: سایت وب یار
- Web Design
- 2k بازدید
- 9 تشکر