نحوه ایندکس مطالب

شنبه 21 اسفند 1395

یک موضوع بسیار مهم که برای همه وب مسترها مهم می باشد نحوه ایندکس شدن مطالب در گوگل می باشد.اینکه سرعت ایندکس شدن مطالب شما در چه بازه ی زمانی انجام شود به پارامترهایی بستگی دارد که شما رعایت می کنید تا وب سایت و مطالب آن را به گوگل بشناسانید و خزنده های موتور جستجوگر گوگل را به سمت سایت خود هدایت کنید.پس برای این که سایت خود را به موتور های جستجو بشناسانید با ما همراه باشید.

نحوه ایندکس مطالب

پارامترهای زیر در چگونه ایندکس شدن مطالب در گوگل و عدم ایندکس شدن مطالب در گوگل تاثیر دارند:

       ۱. درج تگCanonical

این تگ مقداری است که مدیر سایت می تواند با افزودن آن به تگ <link> و قرار دادن آن در بخش <head> سایت ، ورژن استاندارد صفحه را به گوگل معرفی کند. استفاده از “rel=”canonical یعنی : گوگل ، این صفحه را که بهترین نسخه از صفحات با مطالب مشابه است، در نتایج جستجو در اولویت قرار بدهد. در واقع استفاده از این ویژگی از ایندکس شدن صفحات تکراری در موتور جستجو جلوگیری می کند. اگر صددرصد مطمئن نیستید که چه کاری انجام می دهید و از نحوه درست استفاده کردن از این ویژگی بی اطلاع هستید بهتر است به طور کلی از آن استفاده نکنید چون ممکن است صفحات با ارزش و رنک دار شما در گوگل ایندکس نشوند در نتیجه سایت شما با افت رنک مواجه شود.


</”link rel=”canonical” href=”http://example.com/the-defacto-version-of-the-page>

    

   ۲. ثبت نقشه سایت در گوگل وب مستر تولز

نقشه سایت خود را گوگل وب مستر تولز ثبت کنید،برای این کار وارد قسمت Optimization شوید بروی Sitemaps کلیک کرده، گزینه  Add/Test Sitemap  را انتخاب نمائید و آدرس نقشه سایت را وارد نمائید. درصورتی که نقشه ی سایت را ندارید می توانید در صورت استفاده از وردپرس، از افزونه Google XML Sitemaps برای سایت خود یک نقشه ایجاد کرده یا با وب سایت های ساخت نقشه مانند: سایت XML Sitemaps Generator نقشه سایت را بسازید و در سایت خود بارگذاری نمائید و وب سایت خود را به گوگل وب مستر معرفی کنید

     

  ۳. استفاده از مقدار noindex follow برای صفحاتی که می خواهید گوگل آنها را نادیده بگیرد

برای جلوگیری از ایندکس صفحاتی با محتوای بی ارزش و ضعیف و نادیده گرفتن آنها توسط گوگل، از متا تگ robots با درج مقدار  noindex, follow برای پارامتر content  آن استفاده نمایید. این مقدار اجازه ایندکس صفحه موردنظر را به موتور جستجو نمی دهد ، به طوری که آن را نمی توان در نتایج جستجوی یافت. در صورت عدم آشنایی در استفاده از این تگ احتیاط کنید.


<“meta name=”robots” content=”noindex, follow>

۴.رعایت بازه ی زمانی در انتشار مطالب

انتشار مطالب خود در یک بازه ی زمانی مشخص باعث خواهد می شود که موتور جستجوگر گوگل متوجه نظم و کارکرد دقیق شما شده و همیشه در همان باز ه ی زمانی خزند ه های گوگل به سراغ سایت شما بیایند و مطالب شما سریع تر ایندکس خواهد شد و در نتایج جستجو قرار خواهید گرفت.

   

   ۵.انتشار مطالب در شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی یکی از معیارهای مهم در افزایش رنکینگ شما می باشد که در ایندکس شدن مطالب نیز نقش بسزایی دارد. خزنده های گوگل برای یافتن محتوا از آدرس لینک ها استفاده می نمایند که شما با انتشار مطالب خود در شبکه های اجتماعی و قرار دادن لینک وب سایت مطالب هرچه زودتر به ایندکس شدن مطالب خود نقش پر رنگی ایفا نموده اید.

    

  ۶. آگاه سازی موتورجستجو از تولید محتوای جدید یا پینگ کردن

ما نمی توانیم هر بار که محتوای جدیدی تولید می کنیم بطور دستی به موتور جستجو آن را معرفی کنیم زیرا این کار زمانبر بوده و همچنین معرفی پی در پی یک سایت باعث بلاک شدن آن سایت می گردد با استفاده از روش های مختلفی می توان موتور جستجو را از انتشار مطالب جدید خود آگاه کنیم از استفاده از pinger گرفته تا افزونه هایی که می توانید برروی سیستم مدیریت محتوای خود نصب نمائید.لازم بذکر است که پینگ کردن بیش از حد مطالب، می تواند اثرات منفی را درپی داشته باشد.

   

    ۷.متوقف کردن دسترسی گوگل به صفحات حساس سایت با فایل robots.txt

از دسترسی ربات گوگل و خزنده های دیگر به بخش های حساس سایتتان مانند بخش مدیریت وب سایت را در فایل robots.txt جلوگیری کنید. فایل robots.txt ، فایل متنی است که در ریشه سایت قرار می گیرد و مشخص می کند که خزنده های موتورهای جستجو به چه بخش هایی از سایت می توانند دسترسی داشته باشند. این فایل شامل مجموعه کوچکی از دستورات است که دسترسی را به قسمت های مختلف سایت و هم چنین نوع خزنده وب جهت دسترسی مشخص می کند. برای اطلاع از جزئیات بیشتر این فایل،  مقاله فایل robot.txt را مطالعه کنید.

   

    ۸.استفاده از بک لینک های قوی

گرفتن بک لینک تاثیر شگرفی در افزایش رنکینگ شما خواهد داشت و همچنین قرارگرفتن در بالاترین نتایج جستجو گوگل و سریع تر ایندکس شدن مطالب شما نقش بسزایی دارد. از وب سایت های پربازدید و رنکینگ بالا بک لینک بگیرید و باید مراقب باشید که چگونه بک لینک خریداری می نمائید  زیرا خود بک لینک گرفتن دارای شرایط و ظوابط می باشد که اثر منفی برروی رنکینگ شما نداشته باشد.

   ۹. لینک های داخلی در مطالب وب سایت

همیشه مطالب خود را بصورت زنجیره ای ایجاد نمائید. یعنی یک مطلب پلی باشد به مطلب دیگر و نقطه اتصال برای دیگر محتوای وب سایت شما. ساختار سایت خود را اصولی در نظر بگیرید وطبق آن اصول و ساختار، ایجاد محتوا نمائید.لینک های داخلی خزنده های گوگل را بیشتر درگیر وب سایت شما می نماید و با این کار وب سایت خود را در تیر راس خزنده ها قرار داده اید و با هر بار منتشر کردن مطالب جدید، خزنده های گوگل را به سایت خود هدایت می نمائید.

  

    ۱۰. بهینه سازی تصاویر محتوا

بهینه سازی محتوا امری مهم و بهینه سازی تصاویر محتوا نیز مهم می باشد.بهینه سازی تصاویر باعث زودتر آنالیز شدن مطلب توسط خزند های گوگل خواهد شد و به سریع ایندکس شدن مطالب می انجامد.

     ۱۱.سرعت بارگذاری صفحات

سرعت لود صفحات شما می بایست بالا باشد. زیرا خزنده های گوگل زمان زیادی را صرف منتظر ماندن برای بررسی سایت شما نخواهند گذاشت و مانند دیگر کاربران که در صورت دیر لود شدن سایت شما آن را ترک خواهند کرد،خزنده ها گوگل نیز چنین می باشند پس صفحات خود را بهینه و سبک طراحی کرده و سرعت بارگذاری بالایی داشته باشید.

۱۲.دامنه ی وب سایت

انتخاب نام دامنه بسیار مهم بوده و جالب است بدانید در ایندکس شدن مطالب تاثیر فراوانی دارد.نام دامنه ،عمر دامنه ،دارا بودن بک لینک های قوی و مرتبط با زمینه ی کاری باعث توجه گوگل به وب سایت می شود .


منبع: سایت وب یار

marzieh1270

نویسنده 33 مقاله در برنامه نویسان

کاربرانی که از نویسنده این مقاله تشکر کرده اند

در صورتی که در رابطه با این مقاله سوالی دارید، در تاپیک های انجمن مطرح کنید